úterý 30. srpna 2016

Co nás taky letos čeká - Kdo se těší na Nortona?

Kdo se těší na Nortona?
Já taky :)

Letos budete mít angličtinu se mnou, milí třeťáci. A já už se moc těším. Protože knížky Incredible English prostě miluju :)

Co nás letos čeká a co se naučíme? Nové písničky a říkanky, to je jasné. Budeme trochu víc číst a psát, dokonce zkusíme přelouskat nějakou anglickou knížku pro začátečníky.

A jaká témata a okruhy slovíček budeme probírat? 
Dny v týdnu, počítání do 100, dopravní prostředky, předložky, další hračky, divoká zvířata a popis jejich těla, peníze, jídlo, hudební nástroje, pocity, aktivity doma i venku, všechno kolem vody, názvy her a aktivit. Bude toho plno!

Vyrobíme si Vennovy diagramy s anglickými slovíčky a věcmi, uděláme si koloběh vody, naučíme se kreslit krásné papoušky, budeme nakupovat s anglickými penězi, vyrobíme jídlokolotoč, seznámíme se s obrazy slavných malířů a poznáme plno dalších věcí.

Jestli si chcete s Nortonem zahrát nebo si pustit písničky nebo příběhy z učebnice, dejte si o záložek tuhle stránku a můžete začít hrát :)

A připravte se na to, že budete muset hodně pracovat. A kdo bude chtít, čeká na něj i opravdová Cambridge zkouška z anglického jazyka.

Žádné komentáře:

Okomentovat